page contents
USA Real Estate Blog

Moneyou Magazine is verhuisd. Ga je met ons mee? – Moneyou Create – Medium

0 15


Voor het geval jij dacht: ‘waarom zie ik geen nieuwe artikelen meer?’; we maken nog steeds nieuwe artikelen. Alleen publiceren we die niet meer hier op Medium.com, maar in ons eigen magazine: het Moneyou Magazine op Moneyou.nl. Verder verandert er vrij weinig, behalve dat het allemaal nog beter wordt. Ook leuk nieuws; er komt binnenkort een podcast aan!

Heb je ons een beetje gevolgd? Dan heb je vast gelezen hoe robots straks de wereld overnemen — en vervolgens vernietigen. Dan weet je ook wanneer de elektrische auto goedkoper is dan de vervuilende CO2-blikken die nu nog rondrijden. En heb je vast ook meegekregen waarom de wereld om je heen ineens zo lekker retro is en waar tiny huisjes vandaan komen.

Als futuristisch optimisten houden we ons nu eenmaal graag bezig met alles wat de wereld van nu de wereld van nu maakt en de wereld van morgen zo anders dan die van vandaag. Niet zo gek dus dat we gefascineerd zijn door dingen als blockchain, crypto’s, de on-demand economie en digital nomads.

En dus gaan we daar lekker mee door. Maar dan voortaan op Moneyou.nl. Voordeel is dat we je zijdelings tips kunnen geven over hoe je je staande houdt in deze razendsnelle wereld. Met name op het gebied van huisjes en centjes, onderwerpen waar je als modern life citizen elke dag mee te maken hebt. Dat betekent niet dat we nu ineens met een zelfingenomen pen overstappen op zelfverheerlijking en borstklopperij. Nee, we wisselen onze fututechitale artikeltjes af met verrekt handige artikelen over hoe je toch kans maakt op een huis in een overkokende woningmarkt. En hoe je zelf een hypotheek afsluit en wat we denken dat er gaat gebeuren met de hypotheekrenteaftrek.

Maar genoeg gepraat. Kijk zelf maar wat we ervan maken: zie hier ons Moneyou Magazine. We hopen je nog lang te mogen inspireren en informeren over geld-, huizen-, innovatie-, tech- en andersoortige millennial minded dingetjes waar we het een en ander vanaf weten. Heb jij nog een onderwerp waar je graag meer over wilt weten? Laat het ons vooral weten in de comments. Grote kans dat je er dan binnenkort een artikel over kunt lezen of een podcast over kunt luisteren — ja, we zijn druk bezig met een podcast.

Dus. Ga je met ons mee naar Moneyou.nl?

Liefs.

Tim Daalderop, Hagar Jobse, Talita Kalloe en Lynsey Dubbeld

قالب وردپرس

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!